Zoek en boek

Voorjaarsvakantie aan het water

Geplaatst: 26-02-2021

Voorjaarsvakantie aan het water

De dagen worden langer, alles wordt groener en de zon wordt feller en gaat steeds langzamer onder, genoeg redenen dus om jouw voorjaarsvakantie te boeken aan het water bij Camping LEuK!

Waarom bij camping LEuK? Nou, wij geven je hieronder vijf redenen om jouw vakantie te vieren op onze camping direct aan de lek want nergens is het zo LEuK als bij ons!

1.     Bij ons kan je varen met je eigen boot

Als de zon weer feller begint te schijnen en de lucht wordt weer strakblauw dan kun jij jouw boot aanleggen bij ons. Maak je eerste tocht van het jaar in de voorjaarsvakantie en geniet samen van al het moois wat weer in de bloei komt en neem een hapje en drankje mee om hiervan te genieten!

2.     Een geweldig groot fietsnetwerk

Vanaf onze camping stap je op de fiets en kan je gaan en staan waar je wilt. Over de dijken fietsen en genieten van de natuur of je rijd naar een dorpje wat dichtbij ligt. Ook een optie is bijvoorbeeld om naar Utrecht te fietsen om daar te gaan shoppen of om een terrasje te pakken of je rijd naar één van de dicht bij zijnde dierenparken. De keuze is reuze voor de fietsliefhebber!

3.     Veel speeltoestellen op en buiten de camping

Voor de kinderen hebben wij enorm veel speeltoestellen op onze camping. Op ons groene terrein hebben wij speeltoestellen op het gras, op het zand en in het water. Grote springkussens, enorme glijbanen, schommels en klimrekken. Bedenk het maar en wij hebben het! De kinderen kunnen bij ons in de voorjaarsvakantie rennen, springen en vliegen.

4.     Op de valreep op wintersport

Het voorjaar komt eraan, maar mis je de wintersport dan kun je altijd via onze camping terecht bij Skipiste Nieuwegein! Via ons kun je hier een dagje genieten van 8000 skiplezier op vier verschillende afdalingen. Eindig de dag met een drankje en hapje in het restaurant. Toch nog even dat wintersport gevoel op de valreep meepakken!

5.     Camping of glamping LEuK?

Bij ons kan je niet alleen kamperen op normale kampeerplaatsen, maar wij beschikken ook over verschillende accommodaties, zoals een Lodgetent of een Beachloft. Ervaar dat échte kampeergevoel, maar met het comfort van thuis!

Boek hieronder een voorjaarsvakantie aan het water bij Camping LEuK en wij zien je graag snel op onze camping!

Reserveer jouw voorjaarsvakantie hier

Nieuws overzicht