Zoek en boek

Kamperen met hond

Wil je gaan kamperen met hond? Wanneer je op vakantie gaat met het hele gezin, hoort de hond hier natuurlijk ook bij. Urenlang in de auto zitten is dan niet altijd handig, daarom is kamperen in Nederland de ideale oplossing! Op Camping LEuK zijn honden toegestaan en is de omgeving super leuk voor het hele gezin mét hond!

Op vakantie met hond

Je hond of een ander huisdier meenemen op vakantie is heel gezellig. Zo ben je echt even samen en kan je samen genieten van de prachtige omgeving. Camping LEuK ligt direct aan de Lek, een fantastische locatie voor zowel hond als baasje! Lekker wandelen langs het water, zwemmen in het water en heerlijk bijkomen op het zandstrand. Jullie willen allebei niet meer naar huis!

Kamperen met hond

Omgeving ontdekken

Je bent heerlijk aan het kamperen met je hond.. maar wat doe je als je even eropuit wil? Je kunt je hond ook meenemen als je de omgeving van Camping LEuK gaat verkennen. Zo maak je vanaf de camping mooie wandelingen over de Lekdijk, langs het water. Die trouwe viervouter vindt dat zeker hartstikke leuk!

Kamperen met hond

Kamperen met hond bij Camping LEuK in Lexmond

Camping LEuK is een hondvriendelijke camping. Op onze camping hebben we 40 ruime kampeerplaatsen. Elke kampeerplaats heeft een watertappunt in de buurt en 6 ampère stroom. Kom met eigen caravan, tent, vouwwagen of camper genieten van een vakantie met hond aan de Lek!

Tip: voor campers en caravans hebben wij verharde plaatsen!

Nu boeken