Zoek en boek

Kamperen met hond

Wil je gaan kamperen met hond? Wanneer je op vakantie gaat met het hele gezin, hoort de hond hier natuurlijk ook bij. Urenlang in de auto zitten is dan niet altijd handig, daarom is kamperen in Nederland de ideale oplossing! Op Camping LEuK zijn honden toegestaan en is de omgeving super leuk voor het hele gezin mét hond!

Op vakantie met hond

Je hond of een ander huisdier meenemen op vakantie is heel gezellig. Zo ben je echt even samen en kan je samen genieten van de prachtige omgeving. Camping LEuK ligt direct aan de Lek, een fantastische locatie voor zowel hond als baasje! Lekker wandelen langs het water, zwemmen in het water en heerlijk bijkomen op het zandstrand. Jullie willen allebei niet meer naar huis!

Kamperen met hond

Kamperen met hond

Omgeving ontdekken

Je bent heerlijk aan het kamperen met je hond.. maar wat doe je als je even eropuit wil? Je kunt je hond ook meenemen als je de omgeving van Camping LEuK gaat verkennen. Zo maak je vanaf de camping mooie wandelingen over de Lekdijk, langs het water. Die trouwe viervoeter vindt dat zeker hartstikke leuk!

Faciliteiten voor je hond

Camping LEuK is een hondvriendelijke camping. Zo is er een speciaal hondenstrand waar je lekker met je viervoeter over het zand kunt rennen of kunt spelen in de branding. Extra voordeel: je krijg geen chagrijnige zonnenaanbidders, want die liggen op het hondenvrije strand!

Maar kamperen met hond bij Camping LEuK betekent meer dan een mooi hondenstrand. Booteigenaren kunnen via onze eigen boothelling zo de Lek op varen. Ideaal als jij en je hond even lekker willen uitwaaien! Natuurlijk kun je in de omgeving ook heerlijk samen wandelen of fietsen. 

Kamperen met hond bij Camping LEuK in Lexmond

Camping LEuK is een hondvriendelijke camping. Op onze kampeerplaatsen zijn honden, mits aangelijnd, van harte welkom! Wat houden die kampeerplaatsen dan in?

Kamperen doe je bij ons met je eigen camper, caravan en/of tentje. Onze verharde camperplekken beschikken over een stroomaansluiting. Ze liggen in de buurt van de sanitaire voorzieningen, zodat je niet ver hoeft te lopen om je chemisch toilet te legen. Ook onze kampeerplaatsen zijn verhard en zijn voorzien van stroomaansluiting. Per kampeerplaats mogen maximaal 6 personen overnachten. Waar je ook je tentje of caravan neerzet, er is altijd een watertappunt in de buurt. Voor zowel de camper- als kampeerplekken geldt dat die geschikt zijn voor kampeermiddelen tot 8 meter lang. Wij hebben helaas geen plaatsen voor campers of caravans langer dan dat.

Vakantiegangers die op fiets- of wandelvakantie zijn kunnen terecht op onze trekkersplaatsen voor kleine tentjes. Vlakbij de trekkersplaatsen bevinden zich watertappunten. Bij de receptie kun je aangeven of je een stroomaansluiting wilt. Let op: de trekkersplaatsen kunnen niet vooraf worden gereserveerd. 

Heb je geen eigen kampeermiddel, maar wil je wel graag op onze camping vakantie vieren? Dat kan! Wij hebben namelijk twee soorten accommoddaties te huur. De 4-persoons Lodgetent heeft echte bedden en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Op het keukenblok vindt je een 2-pits gasstel met een koelkast erbij. Onze 4-persoons beachlofts hebben eveneens lekker zachte bedden. Hierin heb je een eigen toilet, maar wassen en douchen moet je in naar de sanitaire gebouwen doen. Het keukenblok van de beachlofts heeft een 4-pits gasstel en ook een koelkast. Wil je luxe kamperen? Dan zit je goed op onze luxe glamping in Nederland.

Nu boeken