Zoek en boek

Huren en Covid-19

Juist nu hebben we er allemaal behoefte aan om even wég te zijn. Met de juiste maatregelen en inachtneming van 1,5 meter kan dat op de camping natuurlijk prima! Dus zolang de maatregelen die door de overheid genomen worden het toelaten, is iedereen van harte welkom op de camping. 

Wij vragen iedereen zich te houden aan de regels van de overheid, dus: bij verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn) moet je thuisblijven. Ook bij hoesten, benauwdheid, verhoging/koorts of bij plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping) blijf je thuis.

Gratis omboeken!

Vind je de vakantie wat onzeker door het Coronavirus? Camping LEuK biedt de mogelijkheid om tot 1 week van tevoren je reservering kosteloos om te boeken naar een ander moment in dit seizoen. Dit geldt voor alle huuraccommodaties. Zo ben je er zeker van dat je kunt genieten van je welverdiende vakantie!

Klik hier voor de uitgebreide voorwaarden.

Kosteloos Annuleren

Indien de overheid besluit dat campings gesloten worden en je reservering valt binnen deze periode, zullen wij de reservering annuleren. Je krijgt van ons dan een mail met daarin de opties (omboeken, voucher, geld terug). Mocht tijdens het verblijf de situatie veranderen, dan zullen we dan kijken naar passende maatregelen.