Zoek en boek

Glamping in Nederland

Het voordeel van glamping in Nederland is dat je vaak geen lange reistijden hebt. Én een vakantie in eigen land kan natuurlijk ook super leuk zijn! Geniet van een glamping vakantie op Camping LEuK!

Blijf in eigen land

Velen kiezen voor kamperen met eigen caravan of tent. Dit kan natuurlijk op onze camping, maar ook wanneer je geen eigen kampeerspullen hebt kan je genieten van een vakantie in eigen land. Op onze camping hebben we lodgetenten en tenthuizen. Zo kan jij genieten van wat meer luxe tijdens je vakantie. Kamperen met wat meer luxe? Dat is glamping!

Kamperen in luxe, aan het water

Wanneer je wilt kamperen aan het water, is een camping aan de Lek een ideale locatie. Een vakantie in eigen land, aan het strand met uitzicht op het water. Klinkt heerlijk toch? Kies voor een huurtent op Camping LEuK. Leuk om te weten is dat de huurtenten nieuw (van 2020) zijn op onze camping. Wie weet ben jij wel de eerste gast in die mooie lodgetent?! 

De tenthuizen en lodgetenten bieden beiden plek aan maximaal 4 personen. Een tenthuis heeft een woonkeuken, gezellige patio, eigen toilet en een slaapkamer met tweepersoonsbed en een stapelbed. Net iets meer luxe? De lodgetent beschikt ook nog eens over een eigen badkamer. 

  1. Ontdek onze tenthuizen
  2. Ontdek onze lodgetenten

Glamping in Nederland

Tegenwoordig is glamping in Nederland helemaal hip. Het 'glamorous kamperen' is nu ook mogelijk op Camping LEuK in Lexmond. Zo geniet je van het buitenleven tijdens kamperen maar met het comfort en luxe van thuis. De lodgetenten zijn daar helemaal geschikt voor! Een leuke en bijzondere ervaring voor het hele gezin.

Direct boeken

Activiteiten vanaf de camping

U zit in een luxe vakantieverblijf: dat vraagt om leuke uitstapjes om uw vakantie extra leuk te maken. Gelukkig is er rondom de camping heel veel leuks te doen. Bezoek bijvoorbeeld het stedelijk museum van Vianen. Dit museum bevat een mooie verzameling kunstwerken en andere verzamelobjecten. Zo is er op dit moment een mooie expositie met als thema: Barbij 60 jaar. U wordt meegenomen in het leven van deze wereldberoemde dame. 

Lekker springen

Ook voor de actieveling kent de omgeving leuke uitstapjes om naartoe te gaan. Bijvoorbeeld Jumpsquare in Nieuwegein. Dit trampolinecentrum is dé plek voor de liefhebber van springen en halsbrekende toeren. In dit trampolinecentrum bestaat de vloer uit trampolines en kunt u tegen alle wanden op springen. En het mooiste is: u kunt hier al met kinderen vanaf 1,5 terecht. Dus ook de echte kleintjes kunnen plezier beleven aan deze activiteit. Zo wordt glamping in Nederland pas echt leuk!

Glamping Nederland

Faciliteiten 

Uniek aan onze camping is de ligging aan de rivier de Lek. Zo kun je tijdens je vakantie op Camping LEuK in alle plezier genieten van het uitzicht op het water. Ons strand is hartstikke populair bij mooi weer! Je ziet dan iedereen relaxen in de ligweide aan het water. Je kunt natuurlijk ook lekker zwemmen, spelen op de glijbaan in het water of zandkastelen bouwen.

Heb je trek gekregen van het chillen? Kom dan naar onze foodtruck voor een lekkere snack. 

Op een lekkere zonnige dag, komen er vele boten voorbij gevaren. Wist je dat ook jij met je boot bij ons kunt komen overnachten? Er is een boothelling, dus je boot kan ook gemakkelijk te water worden gelaten.

Ben jij zo'n visliefhebber? En dan bedoelen we natuurlijk de hengelsport. Ook vissen is bij ons mogelijk! Kies voor een visvakantie in Lexmond.

Alle faciliteiten