Zoek en boek

Kamperen en Covid-19

Juist nu hebben we er allemaal behoefte aan om even wég te zijn. Met de juiste maatregelen en inachtneming van 1,5 meter kan dat op de camping natuurlijk prima! Dus zolang de maatregelen die door de overheid genomen worden het toelaten, is iedereen van harte welkom op de camping. 

Wij vragen iedereen zich te houden aan de regels van de overheid, dus: bij verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn) moet je thuisblijven. Ook bij hoesten, benauwdheid, verhoging/koorts of bij plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping) blijf je thuis.

 

 

 

 

 

Annuleren & Corona

Je bent er zelf verantwoordelijk voor dat de boeking Coronaproof is. Moet je annuleren door aangepaste maatregelen, quarantaine of klachten, dan gelden hiervoor de normale RECRON-annuleringsvoorwaarden. Lees hier de voorwaarden om precies te weten waar je aan toe bent. Denk er om dat in deze gevallen annuleren niet kosteloos is! Een goede annuleringsverzekering is dus aan te raden.

Kosteloos Annuleren

Indien de overheid besluit dat campings gesloten worden en je reservering valt binnen deze periode, zullen wij de reservering annuleren. Je krijgt van ons dan een mail met daarin de opties (omboeken, voucher, geld terug). Indien de sanitair gebouwen op campings gesloten worden, bieden wij onze gasten de mogelijk om tot 7 dagen voor aankomst de reservering kosteloos te annuleren. Indien je kampeermiddel over eigen sanitaire voorzieningen beschikt ben je alsnog van harte welkom. Mocht tijdens het verblijf de situatie veranderen, dan zullen we dan kijken naar passende maatregelen.