Zoek en boek

Camping met viswater

Wanneer je graag wilt vissen tijdens je vakantie is het natuurlijk erg handig wanneer je kunt kamperen op een camping aan viswater. Camping LEuK ligt direct aan de Lek, ideaal voor een visvakantie in Nederland!

Kamperen bij viswater

Wanneer je tijdens je vakantie lekker wilt vissen, is het natuurlijk niet handig wanneer je daarvoor nog een stuk moet autorijden. Daarom is camping LEuK een goede locatie voor je visvakantie, want je zit al direct aan het water!

Op onze ruime kampeerplaatsen zet je zo je eigen tent (of caravan) op en stap je direct na het ontbijt het zandstrand op. Vanaf daar heb je uitzicht over de Lek en zijn er verschillende plekjes waar je goed kunt vissen. Vanaf de camping kan je ook gemakkelijk een stukje varen met je eigen boot of een boot huren. Zo kan je ook nog een stukje varen zodat jij de ultieme visplek kan vinden.

Meer over onze camping

Vissen aan de Lek

Wij snappen dat je als echte visliefhebber het beste plekje wilt hebben tijdens je visvakantie. Natuurlijk zijn wij groot fan van onze camping, en dat is ook niet zo gek! De Lek is prachtig water met verschillende vissoorten zoals riviersnoeken, karpers en windes.

Mocht je nou nog materiaal nodig hebben om te vissen? In Vianen (Dierenboetiek Witkamp) en Nieuwegein (Dier & Ding Hoogzandveld) liggen hengelsportzaken. Meer informatie over vissen aan de Nederrijn en Lek vind je hier.

Direct boeken

Camping in Nederrijn met veel recreatie

Op onze camping bij de Nederrijn hebben wij veel recreatie voor kinderen. We hebben op ons park een groot middenterrein waar vele leuke speeltoestellen staan. Hier staan onder andere speelrekken, schommels en een zandbak. Daarnaast ligt er een mega springkussen. Spring hier samen met je vriendjes op en neer, maar kijk uit want sommige vliegen wel meer dan 3 meter de lucht in!

Het middenterrein is groot genoeg om verschillende sporten te beoefenen en om balletjes over te gooien en te schieten. Ook staan er op het veld twee tafeltennistafels en is er plek om jeu des bouldes te spelen. Wat wil je nog meer?

In de rivier, die grenst aan onze camping, kan je heerlijk zwemmen en op het eiland in het water kan je spelen en glijden van een grote glijbaan. Het is bij ons één en al waterpret! 

Tent huren op onze camping met viswater

Wanneer je geen eigen kampeermiddelen hebt, of wanneer je geen zin hebt om te sjouwen, kan je ook één van onze tenthuizen of lodgetenten huren. Deze tenten zijn al helemaal ingericht en hebben onder andere comfortabele bedden en een woonkeuken. De lodgetenten bieden net iets meer luxe. Deze zijn namelijk ook voorzien van eigen douche en toilet. Zo heb je dus alle voorzieningen bij de hand en kun je genieten direct aan het water.

  1. Bekijk de lodgetenten
  2. Bekijk de tenthuizen

Camping met viswater

Heerlijk genieten

Camping LEuK is een gezellige familiecamping in Lexmond. Voor zowel jong als oud is er genoeg te beleven. Neem een heerlijke duik in rivier de Lek, kom heerlijk tot rust en droom volledig weg in je boek op het zandstrand, of laat gemakkelijk je boot te water. Camping LEuK beschikt namelijk over een eigen boothelling. Zo kun je snel en eenvoudig, leuke steden en dorpen met de boot bezoeken of lekker een dagje rondvaren op rivier de Lek.

In het zomerseizoen hebben wij diverse foodtrucks op het zandstrand staan. Genieten van heerlijke frites, pizza, pannenkoeken, saté of van een lekker waterijsje. Elke week verrassen we je graag met een andere lekkernij. Kom je ook een keer langs?