Zoek en boek

Een mooie camping in het Groene Hart

Camping LEuK heeft een super mooie omgeving! De camping is namelijk gelegen in het Groene Hart van Holland. Het Groene Hart is een regio in de Nederlandse Randstad dat bestaat uit een dunbevolkt Veenweidegebied. Bekende steden rond het Groene hart zijn Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Rotterdam. Maar het Groene Hart staat natuurlijk niet bekend om haar steden, maar om haar natuur en de leuke uitjes in de buurt van onze camping.

Uitjes vanaf de camping in het Groene Hart

Vanaf Camping LEuK in het Groene Hart kun je de leukste uitstapjes ondernemen. Er is namelijk heel veel te doen in dit natuurrijke gebied. Een van de leukste uitjes vanaf de camping is een bezoek aan Avifauna. In dit vogelpark ontmoet je de mooiste dieren van over de hele wereld. In Alphen aan den Rijn zie je mooie vogeldemonstraties, bijzondere vogels als de Kiwi en de mooie Flamingo's. O ja, er zijn ook nog andere dieren te zien, zoals aapjes en rode panda's. En in de reusachtige speeltuin kan nog lekker gespeeld worden door de kids. 

Camping Groene Hart Avifauna

Geschiedenis in het Archeon

Ben je fan van geschiedenis, dan is het Archeon een leuke attractie in het Groene Hart. In het Archeon beleef je de geschiedenis opnieuw. Van de prehistorie naar de Romeinse tijd en door naar de Middeleeuwen: elke periode in de geschiedenis wordt meegenomen.

Lekker de natuur in

Natuurlijk is een bezoek aan onze camping in het Groene Hart niet compleet als je lekker de natuur verkend hebt. Want in de natuur kun je pas echt genieten van deze mooie omgeving. Gelukkig kun je vanaf onze camping in het Groene Hart een heleboel mooie wandel- en fietsroutes volgen, om zo niets te missen van de natuur. Verken bijvoorbeeld het Groene Hart met deze route. Deze fietsroute leidt je langs Schoonhoven, Nieuwpoort en natuurlijk langs de rivier de Lek. Of volg de Smokkel Route bij Koeneschans, om te voet te ontdekken waarom het Groene Hart zo mooi is. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Verblijf op onze camping in het Groene Hart

Natuurlijk kunnen wij vertellen hoe mooi onze camping in het Groene Hart gelegen is, maar onze woorden kunnen de schoonheid toch niet vangen. Kom het daarom met je eigen ogen zien op onze camping in het Groene Hart. Huur een mooie Kampeerplaats, een handige Trekkersplaats, een ruime Lodgetent of een luxe Beachloft op onze camping en ontdek het zelf. Als je reserveert krijg je:

  • De leukste activiteiten
  • Recreatie op en om het water
  • Schoon sanitair
  • Een boothelling, als je deze nodig hebt

Kortom, bij een reservering op onze camping in het Groene Hart krijg je niet alleen prachtige natuur, maar ook een hele fijne plek om je vakantie door te komen.

Reserveer nu je plek