Zoek en boek

Camping aan de Lek

Ken je Camping LEuK al? Een leuke camping aan de Lek!

Voor een vakantie aan het water hoef je niet ver te reizen. In Nederland vind je veel verschillende campings die aan een rivier gelegen zijn. Midden in het Groene Hart van Nederland, in de provincie Utrecht, ligt Camping LEuK. De camping in Lexmond heeft een ideale ligging aan de rivier de Lek. Vanaf het strand geniet je van een prachtig uitzicht over de rivier. Kom je ook lekker vakantie vieren op onze camping?

Kamperen op Camping aan de Lek

Kamperen aan een rivier zorgt voor een gezellige en sfeervolle beleving tijdens je vakantie. Zo geniet je van de natuur, maar ook vissen, zwemmen en varen zijn bezigheden gedurende je kampeervakantie aan de Lek. Bij Camping LEuK kun je kiezen voor verschillende overnachtingsmogelijkheden. Huur een ruime kampeerplaats met uitzicht op de rivier, een trekkersplaats voor een kort verblijf of kies voor een luxe huurtent.

  1. Kampeerplaats

Op vakantie met caravan, vouwwagen of camper? Camping LEuK biedt toeristische plaatsen met verharde standplaats. Uiteraard beschikken deze over een nabijgelegen watertappunt en een elektriciteitsaansluiting.

Kampeerplaats boeken

  1. Trekkersplaats

Op doorreis of rondreis in de provincie Utrecht? Op onze camping kun je ook terecht voor een kort verblijf. Je kunt met je trekkerstentje bij ons overnachten op de trekkersplaatsen. Kom naar Camping LEuK in Lexmond! 

Trekkersplaats boeken

  1. Luxe huurtent

Ben je op zoek naar iets meer luxe tijdens je vakantie aan het water? Camping LEuK biedt ook lodgetenten en tenthuizen. Leuk toch?!

Luxe huurtent reserveren

Camping aan de Lek

Ontdek de omgeving

Vanaf de camping kun je gemakkelijk uitstapjes maken naar de omliggende dorpen of steden. Wil je de omgeving van de camping aan de Lek ontdekken per fiets? Of ben je meer van het wandelen? Het kan allebei!

Ook zijn er voldoende leuke uitjes te vinden voor gezinnen met kinderen, denk aan een binnenspeeltuin, trampolinehal of dierentuin.

Alle tips voor de omgeving

Met boot op vakantie

Ga je met een boot vakantie vieren in Nederland? Dan is een camping aan het water natuurlijk ideaal. Op Camping LEuK kun je perfect kamperen aan de rivier de Lek. Zo is er een boothelling waar je boot gemakkelijk te water gelaten kan worden of terug op land geplaatst kan worden. Mocht je meerdere nachtjes willen blijven, dan kan je boot ook gestald worden op de camping. Zo geniet je van een heerlijke vakantie op onze camping aan een rivier.